JAP Entreprenad

KNIVSTA
741 71
Uppsala

018-389 122


Betyg

- 2016-10-03 09:47
Visa allt
Vi anlitade denna firma för att anlägga ett minireningsverk. Mycket trevliga initialt och snabba på att ge offert - inget skulle vara några problem alls. De hade ju gjort 500 installationer utan en enda missnöjd kund.

Vi blev då den första. Men vi kan inte förstå hur de andra kunderna kan acceptera en sådan brist på respekt och service. Och har man en kund som öppet säger att de är missnöjda borde man göra allt för att den ska bli nöjd - inte försöka tiga ut den.

För det första så tog det väldigt lång tid innan våra papper skickades in till miljökontoret, 2 månader. När miljökontoret väl hade godkänt planen gick det ganska fort dock.

De (underleverantören som skulle göra installationen) skulle komma på en måndag veckan efter. Jag försökte få detta bekräftat på fredagen innan men ingen svarade på telefon/SMS/Mail. De ringde på tisdag lunch och sa att de skulle komma på torsdagen...

Installationen i sig hade också en hel del att önska, de la gjord och sand på vår grusuppfart så att den blev förstörd. (visserligen försökte de återställa detta men utan bra resultat), de körde sönder kantstenar och dessutom så hade de inte en arbetsorder när de kom - så de visste inte vart/hur eller vad de skulle göra. "Jaha" ni har källare, då blir det ett djupt hål och anläggningens lucka kommer hamna under marknivå - no shit?

Men vi hade inte behövt vara hemma - jäkla tur att jag var hemma kan jag säga.

Detta skyller JAP självklart på underleverantören, men de försökte iallafall göra rätt för sig även om vi inte blev nöjda.

När installationen var klar, efter många om och men så tog det över 3 (TRE) månader innan papperena skickades in till miljökontoret. Och detta efter att vi tjatat på att få detta gjort många gånger. Antingen har de inte svarat oss alls eller så har vi fått ett ignorant svar med någon dålig ursäkt.

De svarade dock snabbt om man hotar med att gå til ARN eller liknande så då fungerar mailen plötsligt.

Jag rekomenderar å det starkaste att inte anlita denna firma. Den verkar seriös men servicen är under all kritik - har alldrig blivit bemött på ett liknande sätt. Eller rättare sagt de svarade ju väldigt väldigt sällan...

Hjälp, Klicka här

Kommentera/Betygsätt

Dela med dig vad du vet om JAP Entreprenad, vi skulle uppskatta din kommentar i rutan nertill.


Är det här ditt bolag? Ansök om ändring här.

Karta


Hej Besökare! Tar det tid att ringa runt? Vi hjälper dig att komma i kontakt med seriösa markarbetare, Markproffs.se